Novosadski informativni portal 021

Zabava

Bicikl postaje službeno vozilo?

Uskoro bi u Crnoj Gori bicikl mogao da postane službeno vozilo, kojim bi, između ostalih, i političari mogli da putuju do radnih mesta, pišu Vijesti.

Na aukciji haljina iz "Prohujalo sa vihorom"

Plavo-siva pamučna haljina sa crnim detaljima koju je Vivijen Li nosila u filmu "Prohujalo sa vihorom" biće ponuđena na aukciji 18. aprila i očekuje se da bi mogla da ode za više od 100.000 dolara.

Srbija dobija svoju verziju Monopola

Srbija dobija sopstvenu verziju Monopola - posebna edicija najpopularnije društvene igre Monopol Srbija biće prva verzija tematski posvećena celoj zemlji.

U SAD dozvoljeno kupiti kalašnjikov, ali ne i balalajku

Zvuči neverovatno, ali već gotovo 70 godina u Sjedinjenim Američkim Državama je na snazi zabrana proizvodnje i prodaje balalajki i to neće biti moguće bar još u narednih pet godina, jer je predsednik SAD Barak Obama novim ukazom produžio zabranu do 2020. godine.

VIDEO: Kafić u kojem rade ovce

Sve je teže naći neki način kako se izdvojiti iz mora ponuda kad su u pitanju kafići, ali Li Kvang-ho iz Južne Koreje pronašao je svoju ideju – zaposlio je dve ovce.

FOTO: Tetoviraju svinje da ih skuplje prodaju

Uzevši u obzir da se svinje uglavnom uzgajaju za mesnu industriju, krajnje je besmisleno tetovirati ove životinje i pritom provoditi sate na ovako intrigantnim radovima. Međutim, verovali ili ne, tetovirane svinje se prodaju u Kini po neverovatnoj ceni od čak 70.000 dolara.

FOTO: Hiljade blizanaca na jednom mestu

Ukoliko se zadesite na godišnjem Twins Plus Festivalu možda će vam se učiniti da vidite dvostruko, trostruko ili četvorostruko, jer je ovo najveći festival blizanaca, trojki, četvorki...