Novosadski informativni portal 021

Zabava

Iskoristio sliku pogubljenja da bi prodao više oružja

Trgovac oružjem iz Visokog Mita šokirao je Čehe novom reklamom za puške i automate "kalašnjikov" u kojoj je autentičnoj fotografiji pogubljenja britanskog humanitarca Dejvida Hejnsa u Siriji dodao poruku: "Kada ste goloruki, brzo možete da budete oboreni na kolena".

VIDEO: Bil Gejts pio vodu od izmeta

Voda je imala podjednako dobar ukus kao bilo koja druga flaširana koju sam u životu popio, rekao je milijarder Bil Gejts nakon što je popio čašu ove vode.

FOTO: Deca se igraju s pitonima na ulici

Kolekcionari i zaljubljenici u pitone i druge vrste zmija okupili su se u indonezijskom gradu Surakarta, gde na ulicama izvode performanse i građanima omogućavaju kontakt s njihovim ljubimcima.

Fotografija 100 miliona zvezda

Teleskop Hubble fotografisao je do sada najkvalitetniju fotografiju galaksije Andromeda, a da bi se izložila potrebno je 600 HD televizora.

Novinar napio kravu, pa rešio da je proda

Miroslav Đurović iz sela Gračac, na sredokraći puta između Kraljeva i Vrnjačke Banje, uspešan je poljoprivrednik, koji poseduje modernu farmu pilića i ribnjak, a istovremeno, već devet godina o svom trošku štampa i besplatno distribuira časopis "Moravac".