Novosadski informativni portal 021

Zabava

Kinez živi u čajniku

Šezdesetčetvorogodišnji umetnik, odlučio je da se osami i ode da živi u džungli u blizini grada Fošan, na jugu zemlje.

VIDEO: Oklopni taksi u Rusiji

U Rusiji na ulicama Sankt Peterburga može se videti svašta osim automobila i kamiona. Kod "ludih rusa" se tako može videti vojno izviđačko oklopno vozilo BRDM. Ovo vojno vozilo je pretvoreno u taksi, ofarbano je u crveno, i prevozi putnike po Sankt Peterburgu.

Čerčil u mladosti bio opčinjen islamom

Nekadašnjeg britanskog premijera Vinstona Čerčila je u mladosti jako zanimao muslimanski svet, do te mere da je jedno vreme razmišljao da pređe u islam, piše londonski Telegraf.

VIDEO: Neverovatan skok padobranom

U videu koji je pred vama, padobranci su pokazali zavidne veštine pravljenja formacija u vazduhu glavama usmereni ka zemlji, a zbog visine na kojoj su iskočili, može da se vidi i prirodno zakrivljenje naše planete.

Džek Denijels nazvao sina Džim Bim

Čovek koji se zove Džek Denijels i njegova žena dobili su  sina i nazvali ga Džim Bim, nastavljajući "alkoholnu" tradiciju, u koju spada i sudija Džoni Voker koji je ozvaničio njihovo venčanje, piše "Dejli mejl".

Policija traži irvase da hvata kriminalce

Policija iz jednog ruskog distrikta na Uralu zatražila je formiranje brigade s irvasima kako bi se bolje izborila s kriminalcima, pošto se motorne sanke često kvare zbog velike hladnoće.

Vraćaju mumiju zbog straha od kletve

Tetovirana princeza Ukok, koja je mumificirana provela više od 2.500 godina u večnom ledu Sibira, biće vraćena na svoje večno počivalište zbog straha od kletve, jer se nakon njenog iskopavanja desilo više prirodnih katastrofa.

Cirkus pse predstavljao kao pande

Posetioci jednog italijanskog cirkusa blizu grada Breše bili su ubeđeni da se slikaju sa pravim pandama, dok su to u stvari bili ofarbani psi rase čau čau.