Zabava
04.03.2016.
21:04
Radio-televizija Srbije organizuje pres-konferenciju na kojoj će biti predstavljen ovogodišnji evrovizijski predstavnik Srbije u Sokholmu.
  • :)

    05.03.2016 12:13
    Denise i VladoNS: sve je to lepo, kulturica ovo-ono, ali vi izgleda jos uvek ne kapirate sa kim imamo posla... Rukavice tu ne pomazu. Potrebno je nesto tvrdje... Plus "loptice" (na engleskom). Kanda smo malo u deficitu sa istim.
  • vladaNS

    05.03.2016 08:39
    obećavajuće
    Denise, odličan komentar, kulturan, vojvođanski.
    Pozdrav iz Vojvodine
  • Denis

    05.03.2016 01:42
    I Vojvodina da odlučuje
    Ove godine krajnje je vreme da našu zemlju na Evroviziji predstavlja neko iz Vojvodine. To bi mogle biti Frajle kao objektivno najkvalitetniji izvođač zabavne muzike trenutno kod nas. Možda i Ruža Magdolna koja je već uspešno nastupila na Evroviziji za Mađarsku a ovoga puta mogla bi predstavljati i svoju rodnu zemlju čija je takođe državljanka. Vojvodina odnosno Televizija Vojvodine je do raspada Jugoslavije imala pravo da delegira svake godine svoje predstavnike za izbor našeg predstavnika na Evroviziji, takođe je imala pravo odlučivanja u tom procesu kao i organizovanje samog izbora. Sve to nam je ukinuto i nije nam vraćeno nakon takozvanih "demokratskih promena" u našoj zemlji. Vojvođanski političari rado bi podcenili sve ovo navedeno kao nešto irelevantno, međutim zabavna muzika samim tim i Evrovizija kao najcenjeniji festival zabavne muzike u Evropi itekako je bitna za svako društvo. Od velike je važnosti da se mi Vojvođani pitamo o izboru našeg predstavnika za Evroviziju, tj. vraćanje svih oduzetih prava.
  • Ivan

    05.03.2016 00:13
    Nikad čuo.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna