Zabava
12.04.2016.
13:56 > 14:38
Frontmen legendarne britanske grupe "Led Zeppelin" i gitarista Džimi Pejdž pojaviće se 10. maja pred sudom u Los Anđelesu kako bi izneo svoju verziju nakon optužbe da je jedna od najslavnijih pesama svih vremena "Stairway to Heaven" plagijat numere "Taurus" grupe "Spirit".
  • levi

    12.04.2016 16:15
    sad i glas je instrument pa tako muzika bez vokala nije isto kao i ona sa vokalom tako da po meni to nije isto. Kad neko drugi peva ili svira instrumente to se zove obrada te kompozicije a ne ta kompozicija jer nije identicna originalu. U pomenutoj kompoziciji vokal je po meni dominantan i zato ne moze biti rec o obradi neke druge kompozicije. Led Zep je mozda nadahnut bio tim instrumentalom i to je sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna