Autor: Blic

Zabava
01.08.2016.
08:00
Američka pop diva Šer (70) boluje od smrtonosnog Epštajn-Barovog virusa kojim se zarazila još u osamdesetima.
  • Miloš

    03.08.2016 14:15
    Epštajn Bar
    Inače, Epštajn Bar virus u sebi ima (u 99% slučajeva neaktivnom obliku) skoro svaki čovek. Tek kad on "proradi" usled pada imuniteta nastaju manji ili veći problemi (mononukleoza). Slično je i sa Koksaki virusom i naravno sa HIV-om.
  • Miloš

    03.08.2016 14:12
    :(
    Zaista mi je žao sjajne pevačice i žive legende ali nešto mi u ovoj vesti nije jasno. Kako to da umire od Epštajn-Bar virusa? Mora da je nešto drugo u pitanju jer taj virus izaziva mononukleozu koja prolazi nakon par meseci mirovanja. Ili vest nije precizna pa ne navodi da je u pitanju neka eventualna komplikacija izazvana tim virusom? Imao sam mononukleozu i znam da je taj virus jako zeznut, jako iscrpi čoveka i mentalno i fizički, ali nisam nikad čuo da neko unapred zna da će od njega umreti kao što to sugeriše ovaj članak. Mislim, jako su male šanse da od tog virusa otkazuju organi...on napada jetru ali se to sprečava lekovima. Jedino ne znam da li je možda problem to što je Šer starija osoba pa organizam više ne može da se bori sa Epštajn-Barom. Ali možda je nešto drugo u pitanju, ili vest nije precizno prenesena...proverite vi to još jednom. Pozdrav redakciji !
  • Yioll

    02.08.2016 13:41
    Ser ne daj se.
  • Zivan

    01.08.2016 10:16
    Nesreecna zzena, sin homic, prema kome je imala puno razumevanje, je bio razlog za stalne sukobe, ceste tuce sa muzzem Sonijem, takodje vrsnim pevaccem. Napokon je usledio razvod, a SSer je potom stalno isla iz boljke u boljku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna