Autor: RTS

Zabava
02.12.2016.
21:58
Iako su emitovane tek četiri epizode serijala "Planete Zemlje II", britanski javni servis BBC je saopštio da je prirodnjački dokumentarac ubedljivo najgledaniji program među mladim ljudima.
  • mrva

    03.12.2016 23:34
    sa legendarnim, neprevaziđenim Davidom Attemborough-om! Odrastao sam čitajući njegove knjige o prirodi.
  • novosađanin

    03.12.2016 11:24
    ta divna stvorenja
    I ranije na TV bilo je programa koji nisu bili primereni za sve, ali je bilo puno emisiji o prirodi i životinjama. BBS i emisije tipa Belamia, i ta divna stvorenja plenile su gledanost kod ljudi. Sad kada je agresija i medijska zagađenost podivljala, ljudi se se instiktivno brane i okreću prirodi i kako je tamo organizovan život. Posle gledanja ostaje se punijeg duha, očaranost lepote prirode i bogatstvo životinjskog sveta.
  • Medijsko zlo

    03.12.2016 07:04
    Ko bi želeo da gleda smeće umesto Prirode?
    "Dragi gledaoci, evo vam pogled na naše smetli[te! Imate ga i u svim novinama!"
    RTS okrene dva kruga po Srbiji, pokupe dnevnice i to nazovu putopisom.
    Objave najniže agresivne i zle serije, i to nazovu zabavom. Ako nisu prikazali silovanje, ubistvo ili forenziku . pa to nije serija. Ako nema vrištanja i nadvikivanja u domaćoj seriji - pa to nije humor.
    Ma, kome pričati...
  • Mr Fawlty

    02.12.2016 23:00
    U Srbiji, uskoro, samo na torrentima.
    Vase pravo da znate sve - RTS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna