Autor: Beta

Zabava
29.03.2017.
15:29 > 16:20
Član čuvenog britanskog pank benda "Seks pistols" Džoni Roten, poznat po tome što nema dlake na jeziku, ocenio je da je, iako se ceo svet iznenadio Bregzitom ili izborom Donalda Trampa, to bio "predvidljiv udarac u zadnjicu".
  • Komsha

    01.04.2017 11:03
    Pozer...
    Sta glumata.. Nema veze s pankom.
    Njemu nesto smeta?
  • Misha

    31.03.2017 08:31
    Ma on je jedna prava zvala i prodana dusa.
    Ovde u Engleskoj se oblaci u tvid i predstavlja kao veleposednik sa farmom ( country gentlemen)i ucestvuje u raznim TV rijalitima a sad kaki kako je on jos panker i protiv establishment-a.
    Sve bi uradio samo za pare.
  • siso je

    30.03.2017 20:34
    punk
    Za sve je kriv Gorbacov!
  • Clashovac

    30.03.2017 11:50
    London calling
    Zamislimo kada bi smo se svi ponasali kao on. Onda niko nista ne bi radio samo bi pevali ali ne bi imali ni o cemu da pevamo jer bi svi bili isti i ne bi imali po kome da pljujemo. Eto ko je za EU i sta EU predstavlja i ko je brani. Covek je panker odnosno anarhista a anarhista je komunisticki lopov i ubica. Nisu clanice EU uglavnom lopovske komunisticke drzave koje su sada nazovi kapitalisticke. Sve je pocelo kada su komunisti iz Ruske Nemacke usli u sastav Savezne Republike Nemacke i sa sobom doveli Madjarsku, Cesku, Slovacku, Sloveniju, Hrvatsku, Rumuniju i Bugarsku a u Italiji na vlast doveli komunniste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna