Autor: Hina

Zabava
13.11.2017.
11:48
Amaterski biciklista iz Austrije dobio je doživotnu zabranu takmičenja i oduzeta mu je nagrada pošto su ga očevici prijavili da je tokom dodele nagrade izveo nacistički pozdrav.
  • Komentari su vrh

    14.11.2017 12:17
    Srbima treba permanentno zabraniti igranje drzave.
  • Dule

    13.11.2017 20:15
    Malo istorije
    @Realno
    Prvo se informiši koje sve zločine pravi ISIS uz navedeni uzvik, pa nećeš postavljati takvo pitanje. A takozvani "nacistički" pozdrav nisu koristili samo nacisti. Koristili su i Rimljani. A bio je poznat i kao Belami pozdrav, a koristio se u SAD za pozdravljanja zastave do 1941-te. Naravno da ispiranje mozga deluje na one koji ni najmanje nisu informisani.
  • Realno

    13.11.2017 14:18
    @Ispiranje
    Zašto bi taj navedeni uzvik bio gori od nacističkog?
    Prvo taj uzvik ne koriste samo teroristi nego svi muslimani na svetu dok nacistički pozdrav to jeste.
    Drugo i važnije Srbi su pod turcima živeli i preživeli par stotina godina dok su u NDH katolici za par godina pobili bar pola miliona srba. Da je NDH poživela još par godina ne bi ostao nijedan srbin.
  • Dule

    13.11.2017 12:27
    Ispiranje mozga
    A kada muslimani uzvikuju "Alahu Akbar", koji je pozdrav terosrističke organizacije ISIS, koji su usput daleko gori nego što su bili nacisti, e to je dozvoljeno. Uvek se kažnjavalo manje zlo od većeg zla, što je jasan znak ispiranja mozga. Danas imamo organizacije i njihove zločine daleko gore od nacističkih, pa to nikom ne bode oči, nikog ne uzjurava ili ispunjava odvratnošću.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna