Autor: Nezavisne novine

Zabava
23.11.2017.
07:40
Švedski institut koji se bavi istraživanjem tržišta je predvideo da će električni bicikl biti najpopularniji poklon tokom božićne praznične groznice u ovoj razvijenoj zemlji.
  • BB

    23.11.2017 21:41
    Imao, probao, sad znam
    Skupljao pare, kao malo dete za elektricni kit (prednji tocak sa motorom, akumulator, kontroler sa zicama,...). kupio, montirao. Uzivao, mogao opet da cujem vetar. Isao 13 km do posla bez problema. Punio bateriju na poslu pa opet nazad. Kakva sreca!!! Onda cuo koleginicu da je istrcala polu maraton. Postideo se (muski ponos??) i poceo sve manje da pritiskam dugme da mi pogoni prednji tocak. Usao u formu. Motor se pokvario. Bacio pomenuti kit. Vratio stari tocak I sad verglam (rekao li sam da sam usao u formu) kad imam vremena 20 km (55 min) do posla. Bez problema.
    Naravoucenije: el. bajk je odlican za one kojima treba pomoc (uz brdo, uz vetar, da postignu distancu, razbiju mentalnu barijeru oko distance). Meni ne treba (nisam supermen), verglam I uzivam jos vise kada nema struje. Fala struji, omogucila mi je da razbijem mentalnu barijeru od 10 km. Pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna