Autor: Hina

Zabava
05.12.2017.
12:43
Kompanija Netflix saopštila je da će snimanje poslednje, šeste sezone serije "House of Cards" započeti naredne godine, ali bez glavne zvezde, glumca Kevina Spejsija, suočenog s nizom optužbi za seksualno zlostavljanje.
  • Guliver

    06.12.2017 09:37
    @pera
    Nadam se da su vaša majka, sestra ili žena žrtve te "feminističke propagande" i da su jednako plaćene kao i njihove kolege za isti posao, jer u protivnom sigurno ne biste tako baljezgali.
  • Netfucks

    05.12.2017 21:05
    Svet laznih moralnih lesinara. Uzas. Nadam se da ce Kevin izdrzati ove grozne udarce na njegov zivot, privatnost i unistenu karijeru. USA je postala najgora drzava na svetu, librali koji su ustvari hipsteri moralisti feministi, google, facebook, lazne vesti. Ceo svet je u problemu kada USA umesto svetionika postane nekontrolisani libtard zoo.
  • pera

    05.12.2017 15:12
    ..
    Taman dobro i da se serija zavrsi posle pete sezone. Ovu novu feministicku propagandu niko ziv nece gledati. Robin se i ranije bunila sto nije isto placena kao Spejsi. Sad ce da vidi zasto.
  • Shimmy

    05.12.2017 13:42
    Bojkot
    Zapravo je vest glupost i naspram pravih zivotnih problema, nebitno je. Ali je red pozvati ljude na bojkot poslednje sezone. Optuzbe? Znaci nista osudjen, nego neko rekao nekad nesto (bez dokaza?), sto se nekom ne svidja. Ako je krivicno delo, onda ga na sud, ako nije, onda nema smisla raditi ovakve stvari. Narusavanje koncepta "nevin dok se ne dokaze suprotno" ima skoro pa nesagledive i lose posledice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna