Autor: agencije

Zabava
23.01.2018.
18:36
​Film "The Shape of Water" reditelja Giljerma del Toroa osvojio je danas najviše, ukupno 13 nominacija za prestižnog Oskara, dok je Greta Gervig peta žena nominovana u kategoriji najbolje režije za nagradu američke Akademije filmskih umetnosti i nauke.
  • čekićar

    25.01.2018 08:48
    ccc...
    Film je toliko glup, da ne kapiram zaista razlog za nominaciju uopšte. Osim atmosfere u filmu koja podseća na onu iz igrice BIOSHOC, apsolutno ništa drugo u njemu nije za pohvalu. Priča suluda i bez razloga, krajnje svarljiva za nekog ko voli lošu masku i one filmove posle kojih se pitaš, šta sam ovo gledao i zašto do kraja. Kad ga budete odgledali, setićete se da sam vam rekao da uopšte ne morate.
  • Melita

    24.01.2018 07:20
    Vreme
    Nisam gledao film, ali očigledno je da će dobiti Oskara. U Americi se sve radi politički. Sada uz svu prašinu o ugnjetavanim ženama moraju pokazati kako u Holivudu cene žene.
  • NN

    23.01.2018 20:32
    zasto ovog filma, i slicnih ostvarenja, nema kod nas u bioskopima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna