Autor: B92

Zabava
16.02.2018.
23:15 > 23:20
Početkom marta, na više od 100 lokacija u Srbiji sa Kosovom i Metohijom, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, ali i širom Balkana, počeće snimanje dokumentarnog filma o posledicama bombardovanja 1999. godine.
  • Wurz

    17.02.2018 22:01
    @Bljuc
    Odbi brate
  • G

    17.02.2018 20:54
    @samo objektivno - slažem se, ali da ne zaborave da napomenu i da su oni koji su te zločine počinili odgovarali za njih dok za albanske zločine niko nije odgovarao i štaviše Albanci su za svoje zločine debelo nagrađeni i danas naši zapadni prijatelji i partneri albanske zločince lično nazivaju "faktorima stabilnosti".
  • N.Sad

    17.02.2018 20:40
    OBSERVER da li ste sigurni da ista moze uticati na svest BLJUCA osim dolara.
  • N.Sad

    17.02.2018 18:27
    BLJUC-PLJUC Naravno da ces kriviti i Srbe sto su zavrsili u Jasenovcu i ne samo Jasenovcu. Ako su zivi krivi su sto su preziveli, ako su mrtvi opet su krivi. Poznata nam je ta idiotska prica i znamo otkud ,,vetar duva''.
  • Brana

    17.02.2018 10:44
    Samo da ne zaboravimo
    Kad se malo uputite i pogledate mape ekspertiza nasih i nato analitickih timova, videcete da je na 98% bombi sa osiromasenim uranijumom baceno na kosovo, a "svega" 5 meta gadjano takvim projektilima na tlu danasnje srbije i dve mete u crnoj gori.
  • Обсервер

    17.02.2018 09:23
    И то је због анђела
    За ''Бљуц',' свакако да је и то последица благе руке ''Милосрдног анђела'' јер је циљ био да држава попуца по свим шавовима. Бомбардовање је био само завршни ударац, шлаг на торти, коју су нам испекли. Да су били добронамерни, сад би бар учествовали у отклањању последица на све начине. Знамо да то није случај, па се надам да ће филм бар мало утицати на њихову савест. Филм ће очигледно бити скуп и надам се да ће Држава и богати појединци помоћи продуценту у финанцијском смислу.
  • NS

    17.02.2018 08:02
    Lepo
    Hajde i to da vidimo i doživimo - da nismo najgora nacija na Balkanu.
  • Bljuc

    17.02.2018 01:07
    A hoće li se u filmu možda govoriti o katastrofalnom stanju u industriji i poljoprivredi, upotrebi zastarelih materija i pesticida, koje se u civilizovanim zemljama već dugo ne koriste, jer su, pogađate, dokazano kancerogene? Ili možda o upotrebi karbofurana u poljoprivredi koji je zabranjen već godinama, ali se misteriozno pojavljuje na tržištu o čemu svedoče mnogobrojne otrovane životinje (naročito u Vojvodini)? Hoće li se govoriti o opasnom industrijskom otpadu i ostacima propalih fabrika kojima država svesno truje stanovništvo? Hoće li se spominjati opasni otpad u nađen u Obrenovcu, za koji država kao slučajno nije imala pojma? Ili možda požar na deponiji u Vinči za koju su rekli da je sve u redu, a svakom normalnom je jasno da nije u redu? Da li će govoriti o nedostatku laboratorija za proveru kvaliteta proizvoda? Hoće li se pričati o katastrofalnom stanju u zdravstvu, lošoj opremi, neodgovarajućim uslovima za rad lekara, užasnoj organizaciji radnog vremena i preopterećenju i to malo zaposlenih? Da li će se u javnost izneti činjenica da se znalo da će država biti bombardovana, mesecima unapred i da politički vrh svesno nije ništa preduzeo? Ne, naravno da se neće zadirati u te teme, jer je najlakše kriviti druge. NATO, CIA, HAARP, Vatikan.
  • samo objektivno

    17.02.2018 00:30
    Neka ne zaborave da pomenu preseljene masovne grobnice u Batajnici i drugde, i zagađenje Dunava dizelom, uljem i antifrizom iz kamiona-hladnjača sa pobijenom decom i ženama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna