Autor: 24sata.hr

Zabava
19.04.2018.
17:35
Muškarac iz Maroka nedavno je podneo tužbu protiv svoje supruge optužujući je za prevaru.
  • Koreni

    20.04.2018 16:44
    Simka
    Pametna zena...najbolje da je provela najbolje godine cekajuci da zatrudni, pa onda kojekakvi pregledi.....pa vantelesna....da su sve pametne kao ona koliko bi nam eura ostalo...i bar bi znale ko je pravi otac...ovako muzeve takodje maltretiraju pri oplodnji a oni sterilni...ko zna cije spermatozoide i koriste...
    jedino....trebala je to sve odraditi u dogovoru sa muzem!!
  • Magelan

    19.04.2018 23:45
    Provera
    Prvo neka proveri DNK pa onda da vidi koga ce da tuzi ,zenu ili doktora.
  • Magelan

    19.04.2018 22:32
    Glupost
    Pitanje dali je doktor u pravu imao je cistu,Ali je imao dva jajca,poznato je da ti ne treba drugo da bi bio otac
  • Shimmy

    19.04.2018 19:46
    Monstrum
    Otkud znas da je on uopste vernik? Znas tamo gde vlada serijat i islam, malko se teze deklarisati kao ateista. Na kraju krajeva, kakve veze ima njegovo verovanje sa time sto ga je neko drzao u zabludi i prevario na epskoj razmeri??

    "Са друге стране, супруга је схватила да је боље сад и овде. "
    Sta je to tacno bolje sada i ovde? Varati ljude? Drzati ih u zabludi? Biti necovek, lazov i varalica?
    Sada i ovde, ili onda i tamo, ne vidim kako bilo ko moze da kaze reci hvale za ljude poput ove osobe, bila ona muskog ili zenskog roda...

    Monstruozno je sto takva osoba moze mirno da zaspi, deli svakodnevno obroke i postelju, ako se tako ponasa prema onima koji bi trebali biti najblizi, pitam se kakve je stanju uciniti strancima.

    Svaka cast coveku na civilizovanosti, njegova nesreca je vec velika time sto je sterilan, ali odreagovati civilizovano na nepravdu koju mu je ta zena ucinila je za svaku pohvalu i znak njegove velicine!

    mnogi od nas bi bili u velikom iskusenju pozvati se na 555-333.

  • Gladius et anus

    19.04.2018 17:49
    Maximus
    Према исламу, у џенету (рају), као очевидном мученику, чекаће га мноштво девица (невиних, тј девојака које нису имале полне односе) те ће са њима општити довека... Са друге стране, супруга је схватила да је боље сад и овде. Како ће се то одразити на њен доживљај есхатона, то је већ друго питање...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna