Zabava
11.03.2011.
20:40
Nekoliko starijih gospođa se na interesantan način pozabavilo problemom neravnopravnosti...u parodiji spota za pesmu "Satisfaction" Benija Benasija.
  • @Anonimus:

    13.03.2011 19:36
    Захваљујем на тој вашој равноправности када су у питању смрт и самоубиство.

    Ево предлажем равноправност у сексу: подједнако уживање оба партнера? Може?
  • 12.03.2011 19:38
    kao što je činjenica da žene ne mogu da rade baš sve poslove podjednako kvalitetno kao muškarci, tako je i meni fizički neizvodljivo da rodim. ne tražim odštetu za to, ali ni žene ne mogu tražiti veću platu za lošije urađen posao. razlike između polova postoje, a žene su naučile da zažmure kada im one odgovaraju. npr. pogledajte statistike o udelu muškaraca i žena u smrti na radnom mestu, očekivanom životnom veku, broju samoubistava. ne vidim da se žene u tom slučaju žale na neravnopravnost.
  • @Anonimus:

    12.03.2011 18:51
    ''žene niko ne tera da rađaju''

    Е па драги Anonimus-у ја бих вас натерала да родите и дала бих вам, ето бићу великодушна, двоструки износ дечијег додатка.
  • 12.03.2011 11:11
    Sve je to jasno, ali, žene niko ne tera da rađaju i održavaju kuću, to je njihov izbor. Pre sam za to da budu plaćene za to, što već donekle i postoji kroz dečiji dodatak, ali bi trebalo uvesti i platu za domaćice/domaćine. A na redovnom poslu prema učinku. Ako ćemo biti ravnopravni, hajde da to bude prava ravnopravnost, a ne samo kako ženama odgovara.
  • @Anonimus

    12.03.2011 01:21
    Zaboravljas na jednu veliku cinjenicu: zene su fizicki prirodno slabije i manje izdrzljive od muskarca. Sve i da se ogranicimo na intelektualni rad, gde su zene i muskarci po kapacitetima ravnopravni, zena je, opet po prirodi stvari, vise vezana i posvecena deci nego muskarac- naravno, i ovde ima dosta izuzetaka, ali je ovo cinjenica u vecini slucajeva. Jednostavno, priroda je tako uredila da je zena ta koja nosi dete u stomaku, doji ga i dalje brine o detetu maltene sve dok ono ne zavrsi srednju skolu,brine o domacinstvu, sto zahteva energiju i vreme koje ne moze da izdvoji ako konjise kao muskarac na poslu. A posto neko mora da konjise da bi se zaradilo za zivot, bolje da to najvecim delom bude muski deo porodice, prirodnije je.I da, zato zene treba da rade manje a da budu jednako placene, jer na nekim drugim poljima u zivotu urade ono sto vecina muskaraca ne moze jer su okupirani svojim delom podele zaduzenja.
  • 11.03.2011 22:15
    Znači poruka je da žene treba da rade manje i lakše a da budu plaćene isto? Čudna neka ravnopravnost, pomalo jednosmerna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna