Zabava
09.10.2011.
09:30
Današnji poslovi traže sve veću količinu specijalizacije i ekspertize, ali poslodavci na Dalekom istoku stvarno idu do ekstrema u potrazi za retkim talentima.
  • 09.10.2011 16:14
    Jesu bizarni, ali ništa više od funkcija koje obavljaju članovi familije, kruga prijatelja i kumovi partijskih funkcionera. To je već za Ginisa.
  • Aleksa

    09.10.2011 16:14
    Obrazovanje
    Ko god da je pisao ovu glupost, nadam se da ce videti ovo:

    1- Dodavač maramica - naime, u japanskoj kulturi nepristojno je duvati nos u javnosti, uopste pred drugim ljudima. Kako bi promenili to u 21. veku i navikli ljude na drugacije stvari, dele se paketi papirnih maramica sa odstampanom reklamom - kao reklamni materijal!

    2- Devojka od lifta - a jeste otisli nekad u bilo koji finiji hotel, ima cak i covek koji vam nosi kofere, zamislite !! Srbijo...

    3 - Pokazivaci stepenica - poenta je u tome da vam se covek izvini u ime preduzeca, hotela ili cega god sto se nalazi u zgradi. A ne da stvarno pokaze gde su stepenice. U njihovoj kulturi, svaki propust je razlog za izvinjavanje!

    4 - Stajanje u redu zadruge - KOD NAS JE TO GLAVNI BIZNIS kada hocete da izvadite pasos, licnu kartu! Cak su medijske kuce pisale o tome!

    5 - Sakupljači ljudskog izmeta - A sta mislite, ko cisti mobilne sanitarne sisteme koji su postavljeni npr za vreme Exit-a, bilo kojih drugih desavanja? Roboti?

    6 - Direktor sahrane - "U SAD-u mnogi hoteli nemaju 13. sprat." A naslov clanka je "10 najčudnijih poslova u Kini i Japanu".
    P.S. Za vasu informaciju, i u Japanu se izbegavaju 13. spratovi

    7 - Pljuvačka patrola - I to je cudno i lose? Nama je i dalje cudno sto je zabranjeno pišanje na ulici!!!!

    8 - Policija baki - Neke zemlje jednsotavno brinu o svojim seniorima. Na ovaj nacin ih uposle, odrzavaju vitalnijim, daju koji dinar vise. Mozda su usamljene jadne, bez muza ostale, deca i unuci se odselili... U krajnjem, zar vam nije prijatnije da vam bakica kaze da je zabranjeno pusenje negde, nego nadobudni policajac?

    9 - Inspektorke strasti - sta je tu cudno? Ovamo se pola drzave bori protiv gej parade, i stomak bi nam se okrenuo da vidimo dve muske osobe da se poljube, a musko i zensko kad se krljaju, STRAVA!

    .....Dugacko je, ali ovaj clanak samo ukazuje na to da smo toliko zaostali, da smo toliko neobrazovani, cak nam i u sustini normalne drustvene pojave deluju "CUDNO"

    Stvarno poricemo zakone fizike - moze i nize od dna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna