Novosadski informativni portal 021

Menu 021

Slušanost

Slušanost

Prema istraživanjima agencije "Ipsos Stratedžik marketing" Radio 021 je i nakon 21 godine postojanja  u vrhu popularnosti radio stanica koje se slušaju na teritoriji Novog Sada.

Istraživanja dokazuju da 021 ima izrazito veliku publiku u Novom Sadu jer su uzeti rezultati na nivou nedeljnog reach-a (ispitanici odgovaraju na pitanje koje su stanice slušali tokom nedelje) kako bi se lakše uočila brojnost i konstantnost.

Posebno se to odnosi na primarnu populaciju Radija 021, odnosno publiku stariju od 25 godina koja važi za najpoželjniju kod najvećeg broja oglašivača, a gde 021 dominira u odnosu na ostale lokalne stanice.

Na prvom grafikonu prikazan je rejting radio stanica iz Novog Sada koje imaju dozvolu za emitovanje izuzimajući javni servis, dok su na drugom grafikonu sve radio stanice koje se čuju na području Grada Novog Sada.

Slično je bilo i ranije, pa ne treba da čudi dobar rezultat i u prvih osam meseci 2016. godine. Radio 021, koji program emituje na frekvenciji 92,2 MHz postoji od 1997. godine.

"Ipsos Stratedžik marketing" istraživanje slušanja radija sprovodi svakodnevno telefonskom anketom na teritoriji Novog Sada i svih prigradskih naselja, na uzorku građana starijih od 12 godina.

Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest