FOTO: Srušilo se autobusko stajalište i povredilo ženu

Žena srednjih godina lakše je povređena danas oko 11:30 minuta kada je na nju palo autobusko stajalište koje je srušio kamion u Temerinskoj ulici.
Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže za 021.rs da je žena zadobila povrede glave. "Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u urgentni centar. Prema svemu sudeći, radi se o lakšim povredama, ali to će se utvrditi naknadnim pregledom", rekla je Bursać.
 
 
Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća dobili smo informaciju da će autobusko stajalište biti popravljeno u doglednom periodu.
 
Više informacija o udesu očekuje se u saopštenju policije.
 
Autor: 021.rs 
 
FOTO: Uživo sa novosadskih ulica
  • Silom napred

    05.04.2016 15:53
    U Novom Sadu vlada sila u saobraćaju, a ne vaspitanje ni zakon. Nije ni čudo, kada je tako u svim drugim oblastima. Trebali ste videti jutros kako uleće autobus GSP-a na pešački sa zelenim za pešake, pa bi vam sve bilo jasno. AKo on kao profesionalac sa lepom platom to sebi dozvoljava, šta očekivati od vozača kamiona koji umoran radi za privatnika za bednu platu, ili od taksiste ili bilo kog drugog ko vozi bez vozačke...
    A opijate neću ni da pominjem. Ni lekove. Ni epileptičare sa dozvolom.
  • deda

    05.04.2016 15:10
    Kamionima
    nije mesto u ulici Kornelija Stankovića. Deca idu u vrtiće i škole-TO NIJE BEZBEDNO!!!
  • nervirach

    05.04.2016 13:48
    Odavno su kamioni vozila sa prventstvom prolaza u Novom Sadu. Nego, da iskoristim priliku i ove tapsace da posaljem da obidju Dino park. Pa ni to niste u stanju da napravite a kamoli cete zavrasiti ono na nmestu banke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika