Uhapšen osumnjičen za ubistvo žene, tukao je čekićem

Pedesetdevetogodišnji S.M. osumnjičen za ubistvo dvadesetdevetogodišnje Novosađanke M.R. uhapšen je jutros, saznaje 021.rs u policiji.

 "Ovaj Novosađanin se tereti da je čekićem ubio devojku. Pronašli su ga u stanu kod brata u Novom Sadu, nije se opirao pri hapšenju i od ranije nam je poznat. Dokazi za sada pokazuju da je devojku na smrt pretukao metalnom šipkom", navodi za 021 izvor iz policije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju višeg javnog tužioca, a u zakonskom roku biće odveden na saslušanje.

Beživotno telo devojke pronađeno je juče u stanu u Ljermontovoj ulici broj 2. On je ranije ležao u zatvoru 15 godina zbog ubistva devojke, a sa M.R. se zabavljao nekoliko meseci.

Uviđaj i prvi nalazi obudukcije su pokazali da je devojka preminula od posledica povreda koje je zadobila tupim predmetom na više mesta na telu. Stanari drugih stanova u ulazu kazali su da su se iz stana ubijene čuli buka i svađa, a policija je i došla do stana zbog prijave da se u njemu nešto dešava.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je nastradala M.R. od ranije poznata organima gonjenja kao prostitutka.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika