Pokušali da opljačkaju Bogosloviju u Sremskim Karlovcima, učenici ih sprečili

Dvojica razbojnika pokušala su jutros nešto pre 10 sati da opljačkaju ekonoma Bogoslovije u Sremskim Karlovcima.

Dva mlađa pljačkaša upali su Bogosloviju, ušli u kancelariju ekonoma kog su vezali selotejpom i pretili mu plastičnim pištoljem da im da pare. Galamu u kancelariji čuli su učenici koji su uleteli u kancelariju i savladali pljačkaše.

Učenici su zatim pozvali policiju koja je privela osumnjičene.

Prema nezvaničnim informacijama, policija sumnja da su uhapšeni imali pomoć trećeg saradnika, koji ih je najverovatnije čekao u kolima, a pobegao kada je ugledao policiju koja se pojavila posle poziva učenika.

Hitna pomoć je ekonoma odvezla u Urgentni centar.

Uviđaj je u toku.

Autor: Kurir

  • Lemiju od komuniste

    25.01.2016 19:19
    Bome, pionir sam i eks komunista. Uvredi nas taj Lemi, samo tako. U Jugoslaviji sam se nagledao pravih vernika i Srba koji su slavili slave i išli u crkvu i niko ih nije dirao. A nešto ne znam da se ikada iko usudio da pljačka crkvu, bilo čiju. Ta moda je došla Lemi, kad ste ti i tvoji vaspostavili državu "svojih na svome". Takvi 'e biti bolesni radi komuniyma do smrti. Bi'e im krivi komunisti i za migrante, a dobro se zna ko je za njih kriv. Tvoji, Lemi. Vi'š Lemi, komunisti su pravili državu jednakih, da narodu bude dobro. A šta su tvoju učinili?
  • Nemanja

    25.01.2016 16:26
    Pa norlano - kad stegne siromaštvo, narod otima od onih kojima se preliva.
  • nikudveceras.com

    25.01.2016 15:30
    Lemi, pali u Cacak u brda, tamo te cekaju tvoji pismeni i posteni. Komunjare se bar nisu pravili da su veliki vernici kao vi desnicari sa privremenim teotvazama manastira sto deci po tribinama valjate slovenski neopaganizam i albanski dop dok unistavate privatnu svojinu gradjana u odbrani patika, ovaj, Kosova. I nisu ostali Srbi pristupali partizanima bez razloga. A sad, m, r, s, idi pricaj kako su jahali popove i ostale susterske price nekom drugom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika