FOTO: Vandali potpuno uništili rekvizite dečijeg igrališta na Novom naselju

Nepoznati vandali uništili su sinoć rekvizite na dečijem igralištu na Novom naselju.

Nepoznati počinioci potpuno su iskrivili metalne ljuljaške na igralištu koje se nalazi u dvorištu zgrada na samom kraju ovog kvarta, na Bulevaru Jovana Dučića između brojeva 37 i 41.

Inače, u blizini je postavljen i video-nadzor, koji bi trebalo da da uvid u to šta se dogodilo i ko su počinioci.

Podsetimo, u Novom Sadu nije retkost da vandali uništavaju mobilijar, između ostalog i na dečijim igralištima. Tako su svojevremeno nepoznate osobe mašću premazale rekvizite igrališta na Podbari.

Dodajmo još i to da je poslednja velika popravka igrališta, koju je Zavod za izgradnju grada radio u drugoj polovini prošle godine, koštala Novosađane 10 miliona dinara.

Autor: 021.rs

  • Stanar

    12.03.2016 21:47
    u krug
    Noćas su vandali opet na istom igralištu i to istu ljuljasku uništili. Inače ljuljaska je brzom intervencijom popravljena prošli put. Ovo samo govori da se ništa nije resilo i da će lako to ponovo da se desi. Pametan pogresi jednom, glup više puta...
  • Dejan

    10.02.2016 07:47
    Igralište
    Kako su ih roditelji vaspitali i naučili tako se i ponašaju. Sve dolazi iz kuće tako i ovaj vandalizam. Nije kriva država, već vaspitanje roditelja koji od svoje dece prave delikvente. Sve može sve sme i sve je dozvoljeno, rezultat disharmonije u porodicama gde su žene muškarci, muškarci žene a osnova kulure i pnašanja 0.
  • Vazno je

    10.02.2016 02:05
    Novi Sad, nebezbedan grad. Skinite snimke. Primenite zakone. Nadjite pravnike koji to znaju. Ostavljena poruka na ovom igralistu je veoma ozbiljna. Nadlezni, budite se, odavno je vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti