Oliver Dulić zaposlen u Kliničkom centru Vojvodine

Bivši ministar životne sredine i funkcioner DS-a Oliver Dulić uhlebljen je prošle nedelje na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatalogiju Kliničkog centra Vojvodine.

On je u Novi Sad došao sa mesta zamenika direktora banje "Termal" u Vrdniku, a po njegovom primanju upravnik klinike Dragan Savić je podneo ostavku iz ličnih razloga.

Izvor "Blica" navodi da je Dulića zaposlio doktor KCV-a Ivan Levakov koji je kadar DS. Pri tome u ovoj zdravstvenoj ustanovi nema zapošljavanja ako pre toga ta osoba nije volontirala jer se mora proveriti njegova stručnost, a za Dulića se zna da godinama nije operisao.

Ovaj list navodi i da je Dulić 2009. godine upisan u registar Lekarske komore Srbije kao lekar specijalista ortopedije, ali ne piše nigde da je specijalizirao ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, a nema ga ni na listi članova Regionalne lekarske komore Vojvodine.

Dulić je potvrdio da je počeo da radi u KCV-u pre tri-četiri dana.

- Zaposlio sam se na šest meseci, na mesto kolege koji je prešao na druge poslove. Poslednje tri godine bavim se lečenjem ortopedskih stanja matičnim ćelijama. Pri KCV-u postoji projekat koji se bavi ovom tematikom, a ja sam jedan od lekara koji se tom metodom tako bavi - kaže Dulić i dodaje da o "eventualnim protekcijama i pomoći pri zaposlenju treba pritati one koji ga za to optužuju".

U Kliničkom centru Vojvodine za "Blic" nisu imali komentar u vezi sa zapošljavanjem Dulića.

Autor: Blic

  • Medicinar

    10.02.2016 20:48
    U vreme kada se vodi politika otpustanja viska radnika u Klinickom centru Vojvodine kada se otpusta 150 spremacica i jos ko zna koliko radnika servirki,pratilaca bolesnika,majstora a otpustace i medicinske sestre...preko veze preko noci dobio posao jos jedan hirurg a ima jedno 25 ortopeda na toj klinici??!!On ce vas operisati a lezacete na prljavim odeljenjima i u ne higijenskim uslovima!Bravo!
  • Mina

    10.02.2016 13:11
    podrka
    Ovaj covek je za razliku od mnogih profesionalac, mene je lecio i zahvalna sam do kraja zivota!
    Mnogima ce pomoci jer je vrhunski ortoped za razliku od mnogih!
    Pruzam mu punu podrsku!
  • Kosta

    09.02.2016 15:42
    Ciscenje
    Ako vec ne mozemo odmah na ovim izborima skinuti ovo napredno nepismeno krdo sto nam vodi ovu drzavu, treba sahraniti DS na ovim izborima. Bar ce biti jedno zlo manje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti