Mirović po kladionici najveći favorit za novog premijera Vojvodine

Kladionica "Meridijan" objavila je prve kvote na koje se građani mogu kladiti za predstojeće izbore koji će se održati na republičkom, pokrajinskom i lokalnom nivou.

Kladionica nema dvojbe oko toga ko će biti premijer u novom četvorogodišnjem mandatu, pa je tako kvota na Aleksandra Vučića svega 1,01 što znači da se na 1.000 uloženih dinara može zaraditi svega 10 dinara.

Na Zoranu Mihajlović je kvota 8, a na Ivicu Dačića 15. Naredni na listi su Bojan Pajtić  čije se šanse procenjuju na 1:40, a potom Boris Tadić koji ima kvotu 50.

Ova kladionica je ponudila opciju po kojoj su naprednjaci sigurni pobednici parlamentarnih izbora, a granica je postavljena na 47,3 odsto glasova. Izlaznost je procenjena na 54,2 %.

Kada je reč o novom pokrajinskom premijeru, najveće šanse daju se na Igora Mirovića, pa ko uloži 1.000 dinara na njega dobiće još 800. Prvi do njega je Ištvan Pastor sa kvotom 3,5 te Maja Gojković čije su šanse 1:4. Šanse da Pajtić ostane pokrajinski premijer su prema kladionici male jer su kladioničari na lidera DS ponudili kvotu od čak 15. Klađenje na Dušana Bajatovića je rizično jer je kvota 25, a na Nenada Čanka čak 50.

Za sada nema opcija za klađenje na lokalne izbore. 

Najverovatniji datum održavanja izbora je 24. april.

Autor: 021.rs

Foto: 021.rs

  • Dragana

    30.01.2016 09:12
    San
    "Što je babi milo, to joj se i snilo". E neće moći ove noći jer nismo ni mi više budale. NARODE SHVATI OBAVEZU IZLASKA NA IZBORE KAO OBAVEZU PREMA SAMOM SEBI I SVOJOJ DECI. I ako biraš, biraj manje zlo - jer je neminovno, nego ove što nas uništiše sada. Bitno je samo ne razvodnjavati glasove jer će ih opet pokupiti. PAMETNO NARODE MOJ :)
  • Zoro

    29.01.2016 00:35
    Beli listici
    Za koga "glasaju" beli listici...

    http://www.espreso.rs/vesti/politika/8304-za-koga-glasaju-beli-listici-neizlaskom-na-izbore-zapravo-dajete-glas-evo-i-kome-foto.html
  • KLADIONIČAR

    27.01.2016 22:41
    Perfektan naslov
    Početak naslova "Mirović po kladionicama" je stvarno genijalan, nastavak i nije potreban... I vrapci na grani znaju da dotični po čitav dan provodi po kladionicama, pa to i nije neka vest. Kvote je dala kladionica Meridijan, a i vrapci znaju za Mirovićevu priču sa sportskim centrom Meridijana - gle slučajnosti! Da ne pominjemo vlasništvo nad perionicom pored Meridijane, novu autobusku stanicu, behatoniranje grada... Od toga se čak i vrapci ježe. Jadni mi ko treba da nas vodi???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija