FOTO, VIDEO: Ozelenjen prostor ispred Omladinskog kluba u Kineskoj četvrti

Gradonačelnik Miloš Vučević i ministar za sport i omladinu Vanja Udovičić obišli su danas Omladinski klub OPENS u Kineskoj četvrti kako bi pomogli u ozelenjavanju ovog prostora.
FOTO, VIDEO: Ozelenjen prostor ispred Omladinskog kluba u Kineskoj četvrti
Foto: 021.rs

Oni su ovu priliku iskoristili i da porazgovaraju sa volonterima i mladima koji učestvuju u pripremama Novog Sada za Omladinsku prestonicu 2019. godine.



Vučević i Udovičić su naveli da je za Novi Sad velika čast što će biti prestonica mladih cele Evrope, podsećajući da će vojvođanski glavni grad 2021. godine biti i Evropska prestonica kulture.

Ministar je naveo i da će Republika nastaviti sa podrškom Novom Sadu kako bi se oba projekta realizovala.

Njih dvojica su se u razgovoru sa mladima upoznali i sa njihovim radom u prethodnom periodu, kao i projektima koje planiraju da realizuju u budućnosti.



Podsetimo da će Kineska četvrt biti uglavnom porušena i pretvorena u "kreativni distrikt", a u susret 2021. godini kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture.

  • Kurbla

    28.03.2017 18:28
    Tuja
    Izgleda da je ovaj posao vrhunac sposobnosti osobe sa fotke i citave gradske vlasti.
    Pametnom dosta.
  • Mila ns

    28.03.2017 09:39
    Moja komsinica sama posadi 20 ovakvih saksija. Po naslovu sam pomislila da su posadili bar 3 hektara zelenih povrsina... Mene sramota.
  • ja

    28.03.2017 00:18
    hahaha!!!!!

    pogledajte na slici gde omladinci sede ...na pultu iza njih gomila SENDVIČA !!!!

    još samo dnevnica i ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021