COOLIST - Četrnaesta emisija

Četrnaesta emisija koju realizuje Fond za razvoj kulture i stvaralaštva dece i omladine - COOLISTPoslušajte emisiju {mp3}OCD/04.coolist/14{/mp3}

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti

Kuda sa kućnim ljubimcima?

Pre par meseci grupa građana pokrenula je inicijativu za promenu određenih članova gradske Uredbe o držanju kućnih ljubimaca u stanovima.  Ovom inicijativom pokrenulo se pitanje uvođenja pasa u liftove u višespratnim zgradama i predviđen prostor za kučice za ljubimce u dvorištima.

Učenici se prepucavaju preko Facebooka

Prošle nedelje smo počeli priču o nasilju na internetu, a da li ova vrsta nasilja postoji među đacima novosadskih škola, pitali smo psihologa srednje škole "Svetozar Miletić" Natašu Čeri Vidaković.

Nasilje preko interneta

Uz sve dobre stvari koje nam je donela nova tehnologija i kompjuteri, suočeni smo i sa negativnom pojavom, koja je prema nekim podacima sve češća, a tiče se nasilja preko interneta.

Šta vas muči?

Prošle nedelje smo čuli od gradskog ombudsmana Aleksandra Grujića, zbog čega mu se najčešće obraćaju Novosađani. A danas ćemo čuti glas naših sugrađana....šta je to što njih muči?

Šta muči Novosađane?

Novi Sad kao i svaki grad, pored svih pozitivnih stvari koje nudi svojim sugrađanima, svakodnevno stanovnike jednog grada suočava i sa nizom problema. Novosađani neke od problema pokušavaju da reše sami, za rešavanje nekih se obraćaju nadležnim institucijama, a za pojedine potraže pomoć zaštitnika građana Aleksandra Grujića.

Šta sa poplavljenim podrumima?

U pojedinim delovima grada u podrumskim prostorijama pojavljuje se voda, naročito u periodima kiša. Prema rečima nadležnih iz JKP Stan tada se dnevno prijavi i preko 100 takvih poplava, a JKP Stan ima samo 15 pumpi za ispumpavanje vode.

Ko kontroliše rad Skupštine stanara?

U urbanim sredinama kakav je Novi Sad, veliki broj sugrađana živi u višespratnicama čije je održavanje neophodno. O zgradama kao i o kućama treba voditi računa.

COOLIST - Trinaesta emisija

Trinaesta emisija koju realizuje Fond za razvoj kulture i stvaralaštva dece i omladine - COOLISTPoslušajte emisiju {mp3}OCD/04.coolist/13{/mp3}

Ko ima pravo na godišnju stanarsku kartu za parking?

Veliki problem Novosađanima predstavlja pronalaženje slobodnog parking prostora, ali ne samo u užem centru, već i u stambenim delovima grada koji su na osnovu rešenja Uprave za saobraćaj i puteve ušli u organizovani sistem parkiranja.

COOLIST - Dvanaesta emisija

Dvanaesta emisija koju realizuje Fond za razvoj kulture i stvaralaštva dece i omladine - COOLIST Poslušajte emisiju {mp3}OCD/04.coolist/12{/mp3}

Šta radi ombudsman?

Zaštitnik prava građana  - ombudsman u Novom Sadu počeo je sa radom ovog meseca u kancelariji u ulici Vojvođanskih brigada 17.

COOLIST - Jedanaesta emisija

Jedanaesta emisija koju realizuje Fond za razvoj kulture i stvaralaštva dece i omladine - COOLISTPoslušajte emisiju {mp3}OCD/04.coolist/11{/mp3}

Čeka se izmena odluke o kućnim ljubimcima

Grupa građana pokrenula je inicijativu da se promene određeni uslovi pod kojima se drže kućni ljubimci u Novom Sadu, a koji su po rečima Milenka Ranina koji je govorio u ime sugrađana koji drže kućne ljubimce diskriminišući.

COOLIST - Deseta emisija

Deseta emisija koju realizuje Fond za razvoj kulture i stvaralaštva dece i omladine - COOLISTPoslušajte emisiju {mp3}OCD/04.coolist/10{/mp3}

Lepše je sa kulturom

Za decu se organizuju mnogobrojne manifestacije muzičkog, zabavnog i kulturnog tipa, organizuju se pozorišne predstave koje deca mogu da odgledaju i u samim školama, muzičke svečanosti čiji su učesnici deca, pokrenuti su i finansirani različiti projekti koji uključuju decu na različite načine. Škole su u vecini slucajeva dobro informisane o ovakvim dešavanjima.

COOLIST - Deveta emisija

Deveta emisija koju realizuje Fond za razvoj kulture i stvaralaštva dece i omladine - COOLISTPoslušajte emisiju {mp3}OCD/04.coolist/09{/mp3}