Wiz Khalifa oduševio milione na dočeku Nove godine u Njujorku

Trenutno vodeća zvezda svetske hip-hop scene i jedan od najpopularnijih svetskih muzičara Wiz Khalifa, sinoć je nastupio pred prepunim Tajms skverom u Njujorku.

Njujorški doček je tradicionalno bio najgledaniji novogodišnji program u Severnoj Americi, a putem malih ekrana pratile su ga desetine miliona gledalaca širom sveta. Kulminacija sinoćnje proslave bilo je izvođenje pesme "See You Again", jednog od najvećih hitova ove decenije i pesme čiji spot je treći najgledaniji svih vremena.

Pesma je napisana kao pomen tragično preminulom glumcu Polu Vokeru, zvezdi filmova "Fast & Furious" i vodeća je numera poslednjeg, posthumno objavljenog nastavka "Furious 7", trećeg najgledanijeg filma u 2015. godini uz konkurenciju poput sedmog nastavka "Ratova zvezda". Posle neverovatnih 12 nedelja na prvom mestu američke top liste, pesma "See You Again" je Wiz Khalifi donela nominaciju za Zlatni globus i ujedno je najveći je favorit za osvajanje Oskara!

Pored Khalife, nastupe na magičnoj Exit Avanturi 2016 među prvima su potvrdili i indi-rok senzacija Bastille, izrazito traženi londonski reper Stormzy, belgijski hitmejker Lost Frequencies, kultni muzički kolektiv Dub Pistols i najtraženiji holandski bend Kensington. Prati ih i impresivna lista bass izvođača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum'n'bass prvaci DJ Hype i Andy C, te najveće dubstep zvezde Modestep i Zomboy.

Pridružiće im se i vodeća imena nove generacije Wilkinson, Ivy Lab i Sub Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exita rezervisano je za neponovljivu Ms. Dynamite. Druga po veličini elektronska bina Exit festivala, No Sleep Novi Sad, potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlomo.

I poslednja grupa izvođača za Exit Avanturu objavljena je u ovom prednovogodišnjem talasu, a naredna imena biće objavljena posle predstojećih praznika.


Do 14. januara: jedna ulaznica za dva festivala

U toku velike novogodišnje akcije, koja se završava 14. januara u ponoć, ulaznice za Exit festival biće dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, uz poklon ulaznicu za Sea Dance. Ova akcija omogućuje prazničnu uštedu od čak 65% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen. Ulaznice se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije. U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org.

Autor: 021.rs

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.