VIDEO: Skrillex na ovogodišnjem Sea Dance festivalu

Skrillex će nastupiti 14. jula na plaži Jaz, na otvaranju Sea Dance festivala.

Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih muzičara na Forbsovoj listi.

Skrillex je jedan od deset najuticajnijih muzičara današnjice na "Billboard Social 50" listi se nalazi sa preko četiri milijarde YouTube pregleda, 20 miliona Fejsbuk fanova, pet miliona na Tviteru i četiri miliona pratilaca na Instagramu, ispred muzičkih zvezda kao što su Madonna, Calvin Harris i drugi.

Skrillex, čije je puno ime Sonny John Moore, muzičku karijeru je počeo kao pevač i gitarista američke grupe From First To Last, sa kojima je čak išao i na Warped turneje u periodu od 2004. do 2007. Ubrzo potom kreće u samostalne vode kao producent i za veoma kratko vreme je postigao veliku popularnost zahvaljujući singlovima "Scary Monsters and Nice Sprites" i "Bangarang", te kroz različite muzičke projekte sa brojnim velikanima elektronske muzičke scene.

Tokom protekle godine izdao je album pod nazivom Jack Ü, što mu je na nedavnoj dodeli Gremi nagrada, donelo nove dve zlatne gramofonske statuete i to za najbolju dens numeru "Where Are You Now" urađenu u saradnji Justinom Biberom, kao i za najbolji dens album "Skrillex and Diplo present Jack Ü".

Registracija Exit Avantura early-bird ulaznica je počela za sve one koji su četvorodnevnu ulaznicu za Exit kupili do 14. januara i time stekli pravo za besplatan komplet ulaznica za Sea Dance i to na OVOM LINKU. Registracija  traje do 31. marta.

U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.