Njujork tajms: Exit među pet najboljih festivala na svetu

Jedan od najuglednijih svetskih listova Njujork Tajms, najčitaniji časopis u SAD i dobitnik rekordnih 117 Pulicerovih nagrada, objavio je listu najboljih festivala na svetu, na kojoj se Exit našao među prvih pet, jednako rangiranih.
U tom najužem izboru našli su se i najveći svetski festivali, engleski Glastonberi, španski Primavera saund, japanski Fudži rok festival i mađarski Siget.
 
U tekstu se kao prednost, izdvaja koncept Egzit avanture, koja se posle magične tvrđave na obali Dunava seli na Jadransko more.
 
U opisu preporuke, pored informacija da će na ovogodišnjem Exitu nastupiti neke od najvećih zvezda današnjice, uključujući Viz Kalifu, Eli Gulding i Dejvida Getu, Tajms navodi da bi oni koji priželjkuju više provoda trebalo da se upute na plažu Jaz u Crnoj Gori, gde se održava Sea Dance festival.
 
"Sea Dance" se takođe našao u izboru preporuka čuvenog britanskog magazina "Ministry of Sound", kao jedan od festivala koje ovog leta nikako ne treba propustiti. Navodeći da ovogodišnje učesnike predvode neka od najvećih svetskih imena elektronske scene, kao što su Skrillex, Andy C, Jeff Mills, Black Coffee, Goldie, Lost Frequencies My Nu Lang i Sister Bliss - Faitless DJ set.
 
"Dodajte na ovakav program još i predivnu plažu, pristupačne cene, sjajno vreme i pronaći ćete pravi dragulj zabave", stoji u tekstu.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.