Hurts objavio šta će svirati na Jazu

Za nastup popularne britanske koncertne atrakcije Hurts u okviru trećeg izdanja Sea Dance festivala vlada veliko interesovanje.

Na plažu Jaz stižu fanovi benda iz gotovo 20 zemalja sveta, a sudeći po interesovanju, sasvim je sigurno da će ovo biti jedan u nizu spektakularnih nastupa koji će publika imati prilike da vidi na glavnoj festivalskoj bini.

Članovi benda Theo Hutchcraft i Adam Anderson, započeli su letnji deo evropske turneje u okviru koje promovišu poslednji album "Surrender". Prvi u nizu nastupa bio je na švajcarskom "Stars of sounds " festa u Mortenu, nakon toga u Valensiji na "De Les Arts" u Valensiji, a pre dolaska u Budvu očekuje ih i između ostalog i nastup na Glastonberiju.

Ako je verovati set listi koja se mogla naći na pomenutim nastupima benda, fanovi na Jazu mogu očekivati da će se će uživo čuti hit singlove sa novog albuma, kao i prethodnih izdanja. Moguće je da će koncert otvoriti numerom "Some Kind of Heaven" i "Lights", ali i da će imati priliku da horski u jednom glasu zajedno sa Theom otpevaju refrene festivalskih himni "Stay", "Illuminated", "Wonderful Life".

Set lista koncerta na Jazu mogla bi da izgleda ovako:

Some Kind of Heaven
Miracle
Why
Weight Of The World
Blood, Tears & Gold
Evelyn
Illuminated
Rolling Stone
Lights
Sunday
Sandman
Wonderful Life
Better Than Love
Wings
Encore:
Nothing Will Be Bigger Than Us
Stay


U trodnevnom festivalskom provodu na sedam raznovrsnih bina Sea dance ugostiće eksluzivne nastupe svetskih zvezda kao što su Skrillex, Hurts, Stereo MCs, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Jeff Mills, Black Coffee, Andy C i još preko 100 izvođača svetske, regionalne i domaće muzičke scene. Lista izvođača se popunjava, a svoje nastupe su pored već pomenutih imena potvrdili i Filatov & Karas, Goldie, My Nu Leng, Sub Focus, Shy FX, Who See, Lea Dobričić, Miss Sunshine, Mladen Tomić, Raven TK, Haris, Kristijan Molnar, Slobodan Popović PS, AudioStorm, Aleksandar Grum, Proximus, Cule, Mtech i drugi!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit