Menu 021

Zamena Exit ulaznica za narukvice počinje u utorak

Zamena Exit ulaznica za narukvice počeće u utorak, 5. jula i ove godine organizovana su dva dodatna mesta.
Zabava 04.07.2016. | 13:04

Prvo mesto se nalazi ispred Gradske kuće i radiće od utorka do četvrtka, u periodu od 17 do 22 časa, a u četvrtak do ponoći, gde će vlasnici četvorodnevnih ulaznica moći da ih zamene za obavezne narukvice sa kojima kasnije ulaze na festival.

Drugo dodatno mesto se nalazi u Exit kampu na Štrandu i radiće od utorka do četvrtka od 16 do 21 čas, a od utorka radiće redovno i glavni zamenski šalteri ispod glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu kod Lovotursa, u periodu od 10 do 20 časova u utorak i sredu, od 10 do 03 časova u četvrtak, te od 14 do 3 časa u petak, subotu i nedelju.
Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument.

Svim posetiocima festivala savetuje se da zamene svoj vaučer za narukvicu pre početka festivala, jer se očekuju gužve na zamenskim mestima na Petrovaradinskoj tvrđavi, pogotovo prvog dana festivala, u četvrtak, 7. jula.

Exit kartica OTP banke zvanično je sredstvo plaćanja na festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu u OTP banci automatski ostvaraju do 15% popusta na sva pića na svim Exit šankovima i u Exit kampu. Kartice su dostupne u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju (za registraciju je potrebno poneti lični dokument), a zbog velikih gužvi savetuje se posetiocima da svoje kartice za plaćanje na festivalu preuzmu na Trgu slobode, gde će biti dostupne od utorka, kao i u filijali OTP banke na Trgu Neznanog junaka 2 (kod Mosta slobode) ili u bilo kojoj drugoj filijali OTP banke širom Srbije.

Na Trgu slobode od utorka biće dostupne i Exit kartice sa predefinisanim iznosima uplate (uplate od 1.000, 3.000 i 5.000 dinara), te se preporučuje svim posetiocima da zamenu svojih vaučera, kao i kupovinu Exit kartice obave pred odlazak na festival, da bi izbegli gužve na ulazima i na šalterima za kartice na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Autor: 021
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest