Menu 021

Oko 20.000 prijavljenih fanova za naredni Exit

Ove godine Exit je imao preko 30 odsto više gostiju iz inostranstva, rekao je direktor festivala Dušan Kovačević.
Zabava 03.08.2016. | 16:55 > 17:44
Oko 20.000 prijavljenih fanova za naredni Exit
"Ove godine kao nikada do sada svetski mediji su obratili pažnju na Exit. Sve je počelo nagradom za najbolji evropski festival od strane "Europe best destinacion", koja važi za najznačajniju turističku nagradu u Evropi i koja je privukla za sada najjaču pažnju svetskih medija", naveo je Kovačević.
 
Sagor Mešković iz Exit tima rekao je da ove godine po prvi put Exit tokom leta ima prijavljene fanove za naredni festival i to čak njih 20.000.
 
"Ono što smo priželjkivali od kako Exit postoji jeste i ta određena izvesnost, koju ove godine po prvi put imamo, a koja znači da čim se završi jedno festivalsko izdanje odmah budu poznati i datumi i nova tema idućeg festivalskog izdanja, kao i da počne rana prijava fanova iz celog sveta. Tako se desilo da posle samo deset dana imamo već 20.000 prijavljenih fanova iz oko 60 zemalja sveta za "Exit leto ljubavi 2017. godine", kako je geslo narednog festivalskog izdanja", rekao je Mešković.
 
Po njegovim rečima na spisku zemalja iz kojih su se ljubitelji Exita prijavili za sledeću godinu, pored uobičajenih destinacija iz Zapadne i Istočne Evrope nalaze se i Brazil, SAD i Australija, ali i neke egzotične zemlje kao što je Mauricijus.
Autor: Tanjug
Cenovnik Impresum Kontakt Uslovi korišćenja Pošalji vest