Na portal "ePorezi" samo uz novu aplikaciju

Poreska uprava saopštila je da se na sajtu te uprave može preuzeti nova korisnička aplikacija "ePorezi" koja će omogućiti lakši pristup tom portalu.
Na portal "ePorezi" samo uz novu aplikaciju
Foto: Pixabay
Kako je rečeno u PU, nova aplikacija kojom će isključivo biti moguće prijavljivanje na portal "ePorezi" je besplatna.
 
U aplikaciju su, kako su naveli, ugrađeni svi elementi koji su neophodni korisnicima portala za nesmetan rad, pri čemu su u potpunosti očuvane sve funkcionalnosti postojećih elektronskih servisa na portalu ePorezi.
 
"Primena nove aplikacije kao i postupak potpisivanja poreskih prijava, znači brži i efikasniji rad portala "ePorezi", kao i veću sigurnost u radu poreskih obveznika, odnosno korisnika portala", rekli su u PU.
  • ns

    25.05.2017 21:01
    Aplikacija ne zna da koristi proxy tako da je konekcija na portal prava noćna mora.
  • Knjigovođa

    25.05.2017 20:28
    Nadmenost
    Danas je knjigovođe sačekalo iznenađenje bez ikakve najave o promenama, kao i mnogo puta ranije! Nisu se udostojili ni jednom rečenicom da najave ili objasne našu zbunjenost!
    To nam je valjda "hvala" za sve ono što radimo za njih. Od kada su poreske prijave počele da rade knjigovođe, broj grešaka se smanjio za 99%!!!!! Sve ispravno, a ne ofrlje kako su to oni navikli! A Poreska još uvek ispravlja njihove greške 2008-2013 godina!!!
    Inače, aplikacija je prvo prestala da podržava Chrome, zatim su imali problema i izmena za sertifikate MUP'a, a od nedavno je izašlo upozorenje da aplikacija NE RADI ni sa Mozilom ver.52 pa na više???
    Čekamo sledeća iznenađenja...
  • Pera

    25.05.2017 20:16
    Sadasnji premijer i Poreska uprava pokazuju potpunu nesposobnost i nekompetentnost u bilo kojoj oblasti.

    Bez ikakve najave danas su promenili sistem i postavili cudotvornu "aplikaciju" koja na mnogim mestina uopste ne funkcionise i time sprecili firme da obavljaju posao, da isplate plate i pre svega da postuju poreske obaveze prema drzavi.

    Da li mozete da zamislite zaprepascenje hiljada knjigovodja koje su jutros pokusavale da predaju prijavu. Uobicajena procedura je bez najave promenjena. Na sajtu je postavljeno sturo uputstvo a sve do popodnevnih sati sajt Poreske uprave je bio zagusen da je jedva radio a aplikacija nije mogla da se skine. Za to vreme nervozni komintenti su nas opsedali a problem je izazvala nesposobno rukovodstvo Poreske uprave koje nije u stanju ni da najavi svoje poteze a kamoli da nesto organizuje na profesionalan nacin.

    Samo u Srbiji se vezba na Poreskim obveznicima bez ikakve posledice. Cuti i trpi. Jednom recju sramota za Vladu i Poresku upravu. Potpuno su nesposobni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Srpska ekonomija raste uprkos izazovima

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas na prolećnom zasedanju Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Grupacije Svetske banke da srpska ekonomija raste, uprkos izazovima.

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.