Paramore "izbacuje" još jedan album

Rok bend Paramore najavio je da će do leta objaviti nekoliko novih pesama, a zatim i album.
Rok bend Paramore najavio je da će do leta objaviti nekoliko novih pesama, a zatim i album.

Pevačica američke grupe Hejli Vilijams kaže da će bend posle tekuće turneje po Južnoj Americi snimiti nekoliko novih pesama koje će objaviti pre narednog albuma.

"Kada se vratimo sa turneje, planiramo da snimimo više pesama koje ćemo objaviti tokom leta. Još nisu utrđeni svi detalji, ali je sigurno da želimo da objavimo više pesama pre novog albuma."

Vilijamsova je rekla i da obožavaoci na osnovu poslednje pesme "In the Mourning", čiji je demo snimak prošlog meseca postavila na svoj blog, ne treba da se brinu da se grupa odrekla čvrstog rok zvuka. "To nije najava svih pesama. Samo je dobra indikacija perioda kroz koji prolazimo. Biće još pesama sa čvršćim zvukom", obećala je i ponovo demantovala navode da je grupa pred raspadom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.