Sting u Areni

Pop zvezda Šakira održaće 9. maja koncert u beogradskoj Areni, a mesec dana kasnije, 8. juna, nastupiće Sting u okviru svoje turneje Simfonisiti.

Pop zvezda Šakira održaće 9. maja koncert u beogradskoj Areni, a mesec dana kasnije, 8. juna, nastupiće Sting u okviru svoje turneje Simfonisiti.

Kolumbijska zvezda Šakira prvi put će nastupiti u Srbiji 9. maja u okviru svetske turneje na kojoj promoviše svoj deveti album "Sale El Sol/The Sun Comes Out" na kome se nalazi planetarni hit "Waka Waka", pesma koja je otvorila Svetsko prvenstvo u fudbalu prošle godine.

Zbog velikog interesovanja, Sting je ponovo na Simfonisiti turneji i izvodi svoje najveće hitove, obogaćene simfonijskim aranžmanom u pratnji simfonijskog orkestra i benda.

Za koncerte Šakire i Stinga, pretprodaja karata za članove Fan kluba počinje sutra, a u slobodnoj prodaji biće od 25. februara. Za koncert Stinga cena ulaznica biće od 3.000 do 6.000 dinara, a za Šakiru od 3.500 do 6.500 dinara, saopšteno je iz Arene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.