Spilberg snima po romanu Majkla Krajtona

Američki režiser Stiven Spilberg snimiće film po posthumno objavljenom romanu Majkla Krajtona "Pirate Latitudes", objavljuje "USA Today". Krajtonov roman je avanturistička priča sa radnjom koja se dešava 1665. godina na Jamajci.

Scenario će adaptirati Dejvid Kep, koji je scenarista filmova "Park iz doba Jure" i "Izgubljeni svet", koje je Spilberg takođe snimio po Krajtonovim romanima. Spilberg će biti producent filma, a trenutno razmatra i mogućnost da ga režira.

Roman, koji će biti objavljen 24. novembra, priča je o "smelom planu o upadu u Port Rojal, jedan od najbogatijih i najozloglašenijih gradova, i pljački španske galije pune blaga", navodi studio Drimvorks. Datum početka snimanja biće saopšten po okončanju rada na scenariju.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.