Karla Bruni u filmu Vudija Alena

Karla Bruni Sarkozi prihvatila je ulogu u novom filmu Vudija Alena. Prva klapa filma pašće 2010. godine, prenosi "Le Parisien". Poznati glumac i reditelj ranije ove godine izrazio je želju da mu muza, nakon Fride Pinto zvezde filma "Milioner iz blata" i Skarlet Johanson, bude žena francuskog predsednika Nikole Sarkozija, što je Karla i prihvatila.

Karla Bruni Sarkozi (41) igrala je sporednu ulogu u filmu Roberta Altmana iz 1994. godine "Pret-a-Porter" i pojavila se u dokumentarcu o životu top modela. Nakon uspešne karijere modela, Karla je počela muzičku karijeru, a njene pesme postale su poznate van granica Francuske tek nakon udaje za Nikolu Sarkozija.

Nakon vesti o angažmanu u filmu Vudija Alena, francuski muzički kritičari nisu odoleli a da ne daju svoj komentar. "Ukoliko ikada bude igrala u filmu, nadamo se da će njena gluma biti bolja nego pevanje...".

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.