Izgubljeni simbol od sutra u knjižarama

Novi roman Dena Brauna "Izgubljeni simbol", koji će se 15. septembra pojaviti u knjižarama, prati atmosfera tajanstvenosti nalik na zaplete njegovih ranijih romana. "Izgubljeni simbol" izlazi sutra za englesko govorno područje, a istog dana će tekst romana dobiti i novosadska izdavačka kuća "Solaris", koja je izdala i prethodne Breaunove romane.

Prema rečima Milana Tripkovića iz ove izdavačke kuće, roman će se ove jeseni pojaviti kod nas. "Nama su ustupljena prava tako da će i ova knjiga izaći u izdanju "Solarisa". Nadamo se da ćemo roman prevesti i da će izaći do Beogradskog sajma knjiga", kazao je Tripković.

Sajam knjiga u Beogradu počinje 24. oktobra, kada ljubitelji Braunovih knjiga mogu da očekuju i najnovije avanture simbologa Roberta Langdona.

Preduzete su izvanredne mere bezbednosti da sve u vezi sa nastavkom "Da Vinčijevog koda" koji je 2003. bio globalni hit, ostane misterija, počev od zapleta romana do čuvara koji paze na skladišta u kojima su knjige smeštene.

Misterija koja okružuje novi Braunov roman zapravo je samo deo kolosalne reklamne kampanje izdavačke kuće Dabldej koja se nada da će "Izgubljeni simbol" dostići, ako ne i preteći 80 miliona prodatih primeraka koje je zabeležio "Da Vinčijev kod".

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.