"Atheist rap" u Radio kafeu

"Ujutro smo mamurni i gadni" naziv je fotomonografije benda "Atheist rap" koju je izdao Studentski kulturni centar iz Novog Sada i koja će biti predstavljena večeras u 19 časova u Radio kafeu, Miletićeva 45.
Igor Todorović iz SKC-a kaže kako je monografija luksuzno upakovana i da tako nešto do sada nije viđeno kod nas.
"Na 64 strane monografija sadrži jako mnogo fotografija benda, kao i nešto malo tekstova čiji su autori članovi grupe ili su na neki način povezani sa radom grupe "Atheist rap". Na promociji u Radio kafeu knjiga će moći da se kupi po ceni od 1.500 dinara. Znam da ta cena ne zvuči kao povoljna, ali svako ko vidi monografiju biće mu jasno o čemu je reč. Od četvrtka će knjiga moći da se kupi u knjižari "Ljubitelji knjige" u Zmaj Jovinoj ulici i u CD šopu "Mungos" u Nejgoševoj ulici", objašnjava Todorović.
Na promociji će fanovi benda moći na video bimu da vide fotografije iz knjige, a biće pušten i disk koji se dobija u kompletu sa knjigom.
Vladimir Radusinović Radule iz benda kaže da se na disku nalaze snimci koji do sada nisu nigde objavljeni.
"Jedan od snimaka nsatao je na drugoj probi benda, drugi su sa nekih svirki, ima i studijskih i demo snimaka. Svi oni datiraju od početka rada benda pre 20 godina, pa do prošle godine. Jedan snimak je napravljan prošle godine, za pesmu koju smo napisali pre 17 godina", kaže Radule.
Fotomografija je izdata povodom 20 godina postojanja benda, te ima i podnaslov "20 godina stihije". "Ateisti" će se sa fanovima družiti od 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.