Na direktnoj liniji s Bogom

Telefonska linija s Bogom, koju je pre šest meseci uspostavio holandski umetnik Johan van der Dong, privukla je više od 250.000 ljudi da ostave Bogu svoju poruku. Božji "hotlajn" treba da omogući ljudima da u neposrednoj komunikaciji sa Svevišnjim srede misli, olakšaju dušu i odmore se na trenutak od svakodnevnog života.

Okretanjem broja može se čuti poruka - "Zdravo, dobili ste Boga. Budući da nisam u prilici da se javim, ostavite poruku nakon zvučnog signala". Do sada je poruku ostavilo više od 250.000 ljudi.

"Molitve će ponovo postati važne kao što su nekada bile", tvrdi Van der Dong, koji kaže da je došao na ovu ideju kako bi ljude podsetio na duh zajedništva i uspostavio kontakt Boga sa svojim sinovima.

Božja "telefonska sekretarica" će primati poruke do 4. oktobra, a holandski umetnik tvrdi da ne preslušava poruke, navodeći da su razgovori i molitve upućene Bogu striktno privatna stvar.

 

  • Andro

    27.09.2009 05:32
    Neverovatno!
    Daklem, umetničke slobode zaista ne poznaju granice! Nadam se da će dobro zaraditi na budalama koje se odazivaju na ovakvu genijalnu ideju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.