Slava, Doušnik i Grejmer na Sinemaniji

Na večerašnjem programu Sinemanije u 17 časova, u Art bioskopu na Spensu, biće prikazan film "Slava" režisera Kevina Tankarona.
Ovaj film je rimejk mjuzikla iz 1980. godine, koji je osvojio Oskara za najbolju muziku. Radnja prati grupu talentovanih učenika njujorške škole za izvođačke umetnosti, koji se bore za slavu, od prve audicije do mature.

Sledeći film počinje u 19:30, a reč je o naslovu "Doušnik", u režiji Stivena Sodeberga, s Met Dejmonom u glavnoj ulozi. Dejmon tumači lik Marka Vitakera, najpoznatijeg korporativnog doušnika u istoriji Sjedinjenih Američkih država, koji sarađuje sa FBI, ali izluđuje agente koji ne znaju da su odabrali sanjara koji ne razdvaja stvarnost od fantazije, kako bi razotkrili korporativne prevare.

Poslednji film, "Grejmer" predviđen je u 22:30 časova. Ovaj film režirao je Mark Neveldin, scenario je napisao Brajan Tejlor, a glavni glumac je Džerald Batler. Džerald nevoljno učestvuje u onlajn igri u kojoj igrači kontrolišu ljudska bića.

Sve karte mogu se kupiti na blagajni Art bioskopa na prvom spratu Spensa. Ulaznice koštaju 300 dinara za projekcije u 19:30, odnosno 250 dinara za filmove koji se prikazuju u 17:00, odnosno 22:00 i 22:30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.