Karte za Kultur shock u prodaji

Rok atrakcija iz Sijetla, bend ''Kultur shock'', nastupiće 6. decembra u klubu ''Trema'' u Srpskom narodnom pozorištu. Karte za ovaj koncert mogu se kupiti u pretprodaji u cd šopu ''Mungos'' i klubu ''Trema'', po ceni od 400 dinara, dok će na veče dešavanja one koštati 600 dinara.
Nakon tri studijska i dva lajv albuma, ''Kultur Shock'' se vraća sa svojim četvrtim studijskim ostvarenjem “Integration”, albumom koji prezire i odbija žanrovsko svrstavanje, produktom dugogodišnje saradnje benda sa legendarnim producentom Džekom Endinom, koji u svojoj biografiji ima i produkcije albuma velikana kao što su ''Nirvana'' i ''Soundgarden''. Uz svoj dobro poznati brzi i agresivni zvuk, utemeljen na fuziji roka, panka i balkan-folka, bend je prešao i nove stilske granice. Promotivna turneja ovog sastava je započela u Švajcarskoj, a završava se u Srbiji. U nešto manje od dva meseca obišli su celu Evropu kroz 17 zemalja, od Kopenhagena do Rima i od Londona do Istanbula. Očekujemo sjajan muzički doživljaj ovog vrhunskog multikulturalnog i multinacionalnog benda koji već odavno spada u sam vrh svetske progresivne muzičke scene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti