Kako da napravite dobar selfi?

Ljubitelji aplikacija za podelu fotografija, a pretežno korisnici Instagrama, obraćaju pažnju na kvalitet fotografije koju podele sa pratiocima.

Kvalitet fotografije bitan je za rast na internetu, ali ne zavisi sve od aparata koji koristite. Pročitajte korisne savete o podeli fotografija na internetu.

1. Nije sve u aparatu

Ne morate imati veoma skup aparat da biste napravili dobre fotografije. Dovoljno je da pravilno koristite kameru na svoj mobilnom telefonu.

2. Nađite dobro osvetljenje

Sa prosečnom kamerom na svom mobilnom telefonu možete da napravite sjajne fotografije uz izloženost prirodnom osvetljenju. Obratite pažnju da budete okrenuti ka prirodnom svetlu, bilo da koristite blic ili ne.

3. Postavite kameru tik iznad nivoa glave

Pazite da ne postavite aparat ispod nivoa glave, jer će efekat biti nedojmljiv. Kameru postavite malo iznad nivoa glave ili tačno u nivou sa očima, a možete i pomeriti glavu u stranu, ukoliko želite da istaknete "lepši" profil

4. Koristite dobre aplikacije za modifikovanje

Postoji bezbroj besplatnih aplikacija pomoću kojih možete da modifikujete boju, kontrast, oštrinu ili veličinu fotografiju. Preuzmite trenutno najpopularniju aplikaciju za modifikaciju - Facetune i isprobajte mnoge opcije koje ona pruža.

5. Budite uporni

Vremenom će fotografije koje pravite i delite biti kvalitetnije. Potrebno je da uložite vreme za napredak, ali će sve biti vredno toga ukoliko vam je stalo do rasta.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija