VIDEO: Yutopia je najmoćniji smartfon?

Indijska firma YU tvrdi da je napravila najmoćniji Android smartfon koji se zove Yutopia.

Yutopia je trebalo da bude lansiran još početkom prošlog meseca, ali je nakon par odlaganja napokon lansiran 17. decembra.

Opremljen je sa 21 MP zadnjom kamerom, 3000 mAh baterijom, 5,2-inčnim WQHD IPS ekranom, Qualcomm Snapdragon 810 procesorom, 4GB DDR4 RAM, skenerom otisaka prstiju i brojnim drugim najnovijim svojstvima.

"Yutopia je revolucionarni poizvod koji je ispunjen neodoljivim ‘Around Yu’ uslugama, zbog čega je ovaj smartfon bukvalno pet godina ispred bilo kog drugog uređaja", izjavio je Raul Šarma, osnivač YU Televenturesa.

"Around YU" sastoji se od serije usluga, uključujući putovanja, hranu i zabavu, sve skupljeno u jedan prozor radi lakšeg korišćenja.

Zanimljivo je da Youtopia košta samo 350 evra kada se naruči on-line, što je dva do tri puta jeftinije od poznatih smartfona sličnih specifikacija.

 

Autor: Fokus

  • Pedja

    28.12.2015 21:50
    one+
    Osim sto postoji OnePlus 2 :D
  • w

    28.12.2015 11:42
    Svašta, pa Xperia ima slične karakteristike... jedino što ovaj telefon ima je niska cena, ali dok ne dođe u Srbiju i to će se promeniti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija