Više ne morate skidati filmove sa Pajrat Beja

Novi dodatak za "Pajrat Beja" omogućava pokretanje torenta dikretno iz Gugl Hroma ili drugih pretraživača.
"Pajrat Bej" je dobio podršku za Torents Tajm, dodatak za pretraživače koji omogućava da korisnici odmah gledaju film koji su planirali da skinu. Ovaj dodatak radi poput popularnog sajta za gledanje filmova "Popkorn Tajm". 
 
Ovo je tek početna verzija dodatka, zbog čega ima nedostataka. Kao glavna prednost ističe se jednostavno i funkcionisanje na svim pretraživačima, a podršku će moći da mu dodaju i drugi torent servisi.
 
Naravno, cela stvar je ilegalno, ako se koristi za gledanje sadržaja koji se deli bez dozvole autora.
 
Autor: 24sata.hr
  • stevica decanski

    09.02.2016 16:12
    stara stvar
    opcija striminga sadrzaja na torent sajtovima postoji odavno, tako da je ovo vest vezana eksplicitno za pirate bay.
  • Emil Cioran

    09.02.2016 13:39
    TorrentTime je bezveze za nase ljude koji ne znaju jezike jer nema opciju za titlove... Meni ne smeta doduse, a ima i VPN. Opet, skines taj film ionako za 10 minuta, bar ko ima standard internet paket koji nije arhaicne brzine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).