Facebook uvodi opciju koja će se mnogima svideti

Ukoliko su vam notifikacije u vezi sa Live strimingom dosadile, Fejsbuk sprema ažuriranje koje bi trebalo da reši taj problem.

Ova društvena mreža će uskoro omogućiti da deaktivirate sve notifikacije koje vas obaveštavaju o određenom live strimingu stranica koje pratite.

Ranije ovo nije bilo moguće isključiti. Korisnici su mogli samo da se odjave od određenih videofeedova, ali servis nije dozvoljavao da se isključe sve notifikacije u vezi sa Live strimingom.

Uskoro će u opcijama podešavanja notifikacija biti dodata nova opcija, rekao je predstavnik Fejsbuka TechRadar sajtu. U narednih nekoliko nedelja, opcija će biti dostupna svim korisnicima, prenosi The Huffington Post.

Autor: Mondo
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija