Ajfon 7 od 7. septembra

Američka kompanija Epl poslala je pozivnice za prezentaciju proizvoda 7. septembra kada treba da predstavi novi model ajfona.

U pozivnici se ne navodi ništa mnogo više od mesta i datuma događaja koji će početi u San Francisku u 19 časova po centralnoevropskom vremenu.

Datum se podudara sa periodom kada je svake godine predstavljala svoje nove modele ajfona, da bi stigli na tržište na vreme za novogodišnje i božićne kupovine.

Prema glasinama koje kruže više meseci jedna od novina uređaja koga su mediji već nazvali ajfon sedam biće nedostatak utičnice od 3,5 milimetara u kojoj se tradicionalno uključuju slušalice. Time će korisnici biti primorani da investiraju u bežične "blutut" slušalice ili da koriste adapter za priključak Lajtning koji već služi za punjenje.

Kompanija sa zaštitnim znakom jabuke mogla bi takođe ovom prilikom da obelodani druge usavršene proizvode kao što su njen sat Epl voč.

  • IREN

    31.08.2016 09:32
    srbiji spas za depos glas
    Irena molim te da ne ostavljas komentare ako nisi kompetentna, ovakvo poredjenje zaista vredja...
  • Irena

    31.08.2016 08:02
    Čisto da se zna
    Ajfon 7 je propala investicija, jer Samsung S7 Edge je i dalje daleko bolji od njega.
    Ako ovako nastave Epl će ispasti iz "mobilne utakmice", poput Motorole, Nokije, Simensa i sličnih giganata, koji nisu poput dinosaurusa umeli da se prilagode zahtevima tržišta, tj. kupaca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija