VIDEO: Apple otvoreno nudi novac onima koji odustanu od Androida

Apple je izazvao Google na dvoboj pokrenuvši veliku kampanju kojom potencijalne korisnike direktno poziva da odbace Android telefone.
VIDEO: Apple otvoreno nudi novac onima koji odustanu od Androida
Foto: 021

Tehnološki gigant je kampanju provokativno nazvao "prelaskom sa Androida" (Switch from Android) na svom sajtu i objavio pet videa na YouTube-u.

Apple u novoj kampanji obećava da je "život lakši uz iPhone". "Za razliku od mnogih drugih telefona, važni podaci na vašem iPhone-u su pod enkripcijom i zaštićeni vašom šifrom", tvrdi Apple.

Kompanija nudi i do 250 dolara onim korisnicima koji svoj stari Android zamene Apple-ovom perjanicom, ali primera radi Samsung Galaxy S6 može vam doneti samo 150 dolara.

Više od 81 odsto svetskih telefona koristi Google-ov softver, u poređenju sa 18 odsto koliko drži Apple.

Samsung je bio najpopularniji proizvođač tokom prošle godine i čak 20 odsto svih prodatih telefona u 2016. poteklo je iz ove kompanije. Apple je zauzeo 14 odsto tog tržišta.

  • ni za džaba

    23.05.2017 18:49
    Pogledaj ime

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija