Paint ipak ostaje u životu

Fanovi su uspeli, MS Paint ostaje "u životu".
Nakon oštre pobune fanova povodom odluke Microsofta da će povući ovu aplikaciju, iz ove kompanije objavljeno je da će Paint besplatno biti dostupan na Windows Store-u.
 
"U budućnosti, MS Paint će biti besplatan, a izbacivaćemo i ažuriranja i nadogradnje i za Paint 3D, tako da će ljudi moći da uživaju u svim mogućnostima ove aplikacije", rekli su iz Microsofta za CNN.
 
Paint se našao na listi nezanimljivih aplikacija za buduće softvere i bilo je izvesno da će aplikacija biti ukinuta. Paint je lansiran 1985. i bio je u sklopu svih Windows softvera do sada.
 
Iz kompanije su rekli da nisu očekivali ovoliku podršku i nostalgiju i da zbog reakcije javnosti "Paint ipak nikuda ne ide".
  • MS pro

    26.07.2017 17:37
    Upload to Cloud...
    Očekujmo oluje, grad i sneg.
    Dešava se čudo neviđeno!
    Majkrosoft odlučio da nešto da džabe, pa da to još i održava.
    Caka Paint-a je uglavnom u korištenju za slikanje ekrana, tu je brz i praktičan.
    Tako da nema profesionalca koji će ukloniti Paint.
    E, sad, koje će dodatne osobine imati novi Paint, i gde će sve slati te slikane ekrane.... to ćemo da vidimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija