Samsungov telefon za one koji ne žele da budu povezani na internet

Samsung je napravio pametni telefon za korisnike koji ne žele da budu spojeni na internet.
Galaxy J2 Pro ima slične specifikacije i dizajn kao i ostali visokokvalitetni Samsungovi pametni telefoni, ali ne može da pokrene neke aplikacije i spoji se na internet.
 
Samsung je saopštio kako je J2 Pro namenjen da pomogne studentima da ostanu fokusirani na učionicu, a ne da konstantno proveravaju poruke i sadržaje na Snapchatu, Facebooku i drugim aplikacijama. 
 
Kompanija je ponudila i popust za kupce od 18 do 21 godine za uređaj čija je regularna cena 186 dolara. Uređaj dolazi u crnoj i zlatnoj boji, ima AMOLED ekran do pet inča, 1,5 gigabajta RAM-a i prostor za mikro SD karticu. Tu je i prednja kamera od pet megapiksela, te kamera na poleđini od osam megapiksela.
 
Na mobilnom se nalaze sve aplikacije koje ne zahtevaju povezivanje na internet kako bi funkcionisale. Ovaj mobilni namenjen i za mlađu decu čiji roditelji žele kontrolu nad njihovom upotrebom. 
 
Nije objavljeno kada će J2 Pro biti dostupan u zemljama van Južne Koreje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija