Zbog ranca punog prljavih čarapa sedam godina zatvora

Zbog "smrdljive" prevare Majkl Rafael Suarez mogao bi da bude osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora.
Zbog "smrdljive" prevare Majkl Rafael Suarez mogao bi da bude osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora.

Naime, ovaj 33-godišnji Amerikanac pokušao je da proda ranac pun prljavih čarapa muškarcu i ženi koji su mislili da kupuju pola kilograma marihuane za 2.800 dolara.

Kako prenosi AP, policija je intervenisala u trenutku razmene, a tokom privođenja, muškarac je tvrdio da su on i njegova devojka bili opljačkani. Na kraju su oboje priznali da su nameravali da od Suareza kupe drogu.

Iako u rancu nije imao marihuanu, već samo gomilu "prljavih čarapa", Suarezu preti zatvorska kazna u trajanju od sedam i po godina.
  • Bahaha

    09.08.2015 10:38
    Filmski
    Jel to neko sa zakašnjenjem gledao Velikog Lebovskog?

    Opet spin i glupost. Što se njega tiče, mogao je i gomilu zemlje da im proda ako su dovoljno glupi da kupe mačku u džaku, to jest torbi.

    I ko protura da taj lik može biti zatvoren? Gde su dokazi? Gomila prljavih čarapa? Kanda će da popije otkaz par likova u DEA, pa se vade.

    Bahaha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.